Planlægger I en konference eller et event i København? Så husk at booke en fotograf, og få dokumenteret arrangementets stemning og atsmosfære

Eventfotograf til jeres arrangement

Hvis I leder efter en professionel fotograf til at fotografere jeres næste event, kan I her læse om mine services og se, om de matcher jeres behov.

Jeg bor og arbejder som fotograf i København. Her har jeg specialiseret mig i konferencer og events. Det skyldes bl.a., at netop den type opgave byder på spændende udfordringer og stiller store krav til mig. Både fotografisk og personligt.

Konferencer og events kan både være små og intime eller kæmpestore. Men de fotografiske udfordringer har en masse fællesstræk. En typisk konferencesal er f.eks. ikke skabt med smukt fotografi for øje. Det betyder bl.a., at man skal vide, hvordan man bedst udnytter et lokale, hvor lyset måske egner sig mere til PowerPoint end portrætter.

En typisk konferencesal er f.eks. ikke skabt med smukt fotografi for øje.

Og uanset om konferencen er lille forsamling af kollegaer eller hele virksomheden, som mødes i Bella Center, skal fotografen kunne navigere rundt efter de bedste billeder. Enten som fluen på væggen, hvor deltagerne ikke bliver forstyrret. Eller være mere markant, og får større grupper dirigeret sammen til et fællesbillede. Som fotograf glider man ofte ind og ud af de forskellige roller. Hele tiden med opmærksomheden rettet mod, hvor de gode billeder er, og hvordan stemningen i rummet er.

Heldigvis er der tit en forudgående aftale at støtte sig til. På den måde er der ofte lagt en plan for, hvad de vigtige billeder er, og hvordan dagens skal dokumenteres. Men der sker altid noget uventet under vejs. Og de situationer kan nemt kaste gode billeder af sig, når blot man er forberedt og konstant har øjnene og stemningsbarometeret med sig.

Find den rigtige fotograf til konferencen

Det er svært at sætte ord på, hvad der gør et billede godt. Men ofte kan man ret hurtigt afkode, om man ser noget, man synes om eller ej. Derfor er mit bedste råd, at I kigger lidt på billederne her på siden. Det er et begrænset udvalg, og billederne er udvalgt, så I kan danne jer et indtryk af min stil og tilgang til konference og eventfoto. I kan også se flere eksempler i galleriet her. Hvis I kan lide stilen i fotografierne, er det et glimrende udgangspunkt for en snak om, hvordan vi sammen kan dokumentere jeres arrangement i København eller et andet sted i Danmark.

Eventfotograf i København og resten af Danmark

Events dækker over mange forskellige typer arrangementer. Det kan f.eks. være:

  • Firmafester
  • Medarbejderture
  • Kundearrangementer
  • Sportsarrangementer

Typisk tager events udgangspunkt i, at en større eller mindre gruppe mennesker mødes og skal igennem et program. Set fra en fotografs perspektiv er det et aldeles attraktivt udgangspunkt. For når mennesker mødes under sådanne forudsætninger, er der nærmest garanti for gode motiver. Glade, spontane og autentiske udtryk er nogle af de vigtigste ingredienser i gode billeder, og de udtryk kommer nemt frem, når medarbejdere mødes et andet sted end på kontoret.

Eventfotograf i København

Eventfotografi giver både glæde og værdi

Det er oplagt at bruge billederne fra et event i virksomhedens interne og eksterne kommunikation. Indadtil har medarbejdere stor glæde af at kunne se tilbage på en hyggelig dag i kollegaernes selskab. Eksternt kan billederne bruges lang tid efter eventet er overstået. Platforme som Instagram og LinkedIn er oplagte steder at vise billeder frem fra organisationens sociale liv. På den måde får potentielle jobkandidater en indsigt i de personer og den kultur, som findes i organisationen eller virksomheden. Jeg overlader alle rettigheder til jer, så der er ingen restriktioner på, hvordan I efterfølgende kan bruge eventbillederne.

Book jeres eventfotograf her

I er velkommen til at skrive eller ringe mig op. Fang mig på tlf: 6130 0714 eller info@lasselundbergandreasen.com