Foto og video til erhvervslivet i Roskilde

Som fotograf i Roskilde løser jeg opgaver for virksomheder i og omkring Roskilde.

Event i roskilde området, hvor børn er fotograferet i gang med at male med røg.

I disse år stiger behovet for tydelig og professionel visuel kommunikation. Mange virksomheder har nemlig et ønske om at opgradere deres online tilstedeværelse med fotos og videoindhold, der udstråler samme kvalitet, som deres kerneydelser eller produkter.

Det kan være virksomheder, som ønske at komme i dialog med en målgruppe, der bruger sociale medier som f.eks. instagram. Eller det kan være en virksomheder, der er gået i gang med at arbejde seriøst med Facebook. Både som en kommunikationsplatform men også som en annonce-formidler. De fleste af den slags virksomheder har ofte det fællestræk, at de har brug for ekstern hjælp til at udvikle indholdet og få det produceret.

Det er her, jeg som regel kommer ind i billedet.

Fra idéudvikling til færdigt online-produkt

Idéudvikling og konceptudvikling ligger til grund for alle kommunikationstiltag. Det er nemlig helt afgørende først at beslutte, hvad der egentlig er intentionen bag f.eks. en præsentationsvideo. Men også en mere simpel opgave som f.eks. nye medarbejder-portrætter kan med fordel tænkes ind i en større plan: Som virksomhed kunne man f.eks. spørge sig selv, om nye medarbejderportrætter også var en god anledning til at få en generel opdatering af hjemmesidens billedmateriale. Og om det samlede visuelle udtryk rent faktisk stemmer overens med den måde, man gerne vil opfattes på af kunder og samarbejdspartnere.

De spørgsmål vil jeg gerne være med til at stille og finde svar på. Derfor er jeg ofte rådgiver på beslutningsprocessen, som får forud for selve produktionen af f.eks. præsentationsvideo eller foto.

Foto og video til Roskildes virksomheder

Som lokal samarbejdspartner tilbyder jeg virksomheder i og omkring Roskilde flere forskellige løsninger, som kan hjælpe med at opgradere deres visuelle udtryk. Løsningerne dækker over alt fra opgaver med at tage nye, vedkommende medarbejderportrætter til større videopræsentationer af virksomheden.

Her på siden finder du eksempler på opgaver, jeg tidligere har lavet for især virksomheder. Du kan f.eks. se eksempler på medarbejderportrætter her. Eller du kan se forskellige typer videoer, som alle har forskellige målgrupper og måder at formidle budskaber på. Dem finder du her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Lasse Lundberg Andreasen

Hello, I’m Lasse. I’m a photographer working in Copenhagen, Denmark. I am a fan of photography, arts, and coffee. I’m also interested in entrepreneurship and cycling.

https://lasselundbergandreasen.com
Forrige
Forrige

Event and Conference Photographer in Copenhagen