Video for Dansk Erhverv

Foredragsvideo for Astrid Haug

 

Årets høst 2018

Da rapsen skulle i hus, havde jeg mine drone med. Set fra luften er høsten et studie i linjer, støv og elegante maskiner.

Da YouSee vandt prisen for det hurtigste internet via kabel-tv

Samlino.dk går de mange udbydere af internet i sømmene og kårer de bedste indefor flere kategorier. I denne film følger vi Kristian fra Samlino.dk, når har overrækker prisen for det hurtigste internet via kabel-tv til YouSee.

Historier fra trafikken for Samlino.dk

Hvad oplever chauffører, at medtraffkanter foretager sig i, mens de kører bil? Jeg har været på gaden for at høre deres historier.

Messefilm for OEM Automatic Klitsø

Herning Industrimesse er stedet, hvor leverandører til den danske industri mødes og viser produktnyheder frem og taler med deres kunder. Jeg har produceret en film, som kort fortæller, hvad virksomheden OEM Automatic Klitsø får ud af at være på messe i Herning.

Test af action-kamerer for Politikens Lørdagsliv

Små action-kamerer ses ofte monteret på ekstremsportsudøveres hjelme eller surfbræt. Men de vinder også indpas som familiens videokamera til de situationer, hvor telefonen ikke tåler mosten.

Jeg har været med til at teste et udvalg af action-kamerer til tillægget Lørdagsliv. Som en del af testen lavede jeg en lille video sammen med min datter Yrsa. Den kan du se her:

Video om at overvinde sin frygt

En video produceret til Bookanaut. Sander Hartman er parkourtræner og fortæller om, hvad man får ud af at træne den krævende sportsgren.

 

Video om Bybi til Turkish Airlines flymagasin

A video about socio-economics in Copenhagen. Copenhagen City Bee is a small company that employs and empowers people on the edge of the work market. Homeless, addicts and refugees get trained as beekeepers.

 

Oplysningsvideo for GoMore.dk

I samarbejde med samkørselsfirmaet GoMore.dk har jeg produceret to typer oplysningsvideoer. Den ene henvender sig til kunder, som lejer deres bil ud. Den anden henvender sig til kunder, som leder efter en lejebil. Du kan se oplysningsvideoerne herunder.

YouTube-video om spil på nettet

Firmaet bettingexpert har fået produceret en række videoer, som guider til de bedste online bookmakers. Andrew fortæller i denne YouTube-video om at spille hos Ladbrokes. Bettingexpert holder til i flotte lokaler ved Nyhavn i København, hvor vi også lavede optagelserne.

Hyr en VJ til jeres firmavideo

Mange virksomheder har et kæmpe potentiale for at kommunikere med deres kunder via video på nettet. Det kan være via YouTube eller på facebook, hvor video i højere og højere grad er en integreret del af brands udtryksform. Men godt videoindhold kan være vanskeligt at producere. Teknologien er godt nok til stede i de flestes lommer, og smartphones har unægtelig gjort det nemmere at lave en flot video. Det er dog stadig historien og den visuelle fortælling, som betyder mest for, hvilken succes videoen har i sidste ende.

Video til YouTube og sociale medier

Min rolle som VJ er at tænke historier ind i jeres kommunikation. De første tanker om, hvad en film skal indeholde har som regel godt af at blive vendt et par gange, før den endelige plan lægges. I det samarbejde mellem VJ og virksomhed kan man finde frem til, hvordan budskaber bedst bliver forløst og fortalt. Video til sociale medier behøver ikke være store produktioner for at have gennemslagskraft. Men selv om udtrykket ikke behøver at ligne en Hollywood-produktion, er der stadig en masse benarbejde i at klarlægge, hvilken strategi, målgruppe og tone, video skal have. Der er jeg som VJ en sparringspartner. Og når videoen skal produceres står jeg bag kameraet og producerer, interviewer og klipper i sidste ende jeres video.

Oplysningsvideo og firmavideo

Video til youtube Video produceret af Lundberg IncFor at producere en god oplysningsvideo tager jeg altid en grundig snak med kunden som det første. Måske er der tekniske spørgsmål eller udfordringer, der skal løses på forhånd. Eller måske skal historien rettes til, så budskaberne står helt klart. Når alt er på plads, kan vi begynde at optage. For mange kan det være lidt grænseoverskridende at stå foran et kamera. Derfor er der altid sat tilstrækkeligt tid af til, at vi kan få de rigtige og gode optagelser.

Den proces med at coache en person, som skal stå foran kameraet er ikke meget anderledes, end når jeg fotograferer et brudepar eller laver et portræt. Det handler om at skabe en så behagelig atmosfære som muligt. I den rette setting, oplever jeg altid, at folk kan levere det, de skal.