Den seneste tid har budt på flere nye og spændende projekter hos Lundberg Inc. Bl.a. har en interessant opgave for smedevirksomheden ITC-Metal i Roskilde sat skub i en ny udvikling af forretningen.

Opgaven for ITC-metal indebar en gennemskrivning af deres hjemmeside og produktion af nye billeder og indhold til siden. Det er en type opgave, som jeg tidligere har løst med stor glæde, så derfor var det en fornøjelse igen at arbejde med helt konkret contentstrategier og implementering.

Svejseudstyr hos ITC-Metal, hvor man både svejser manuelt og med robotsvejsning

Det fik også sat nogle tanker i gang om at dele virksomheden mere op, så det blev tydeligere, hvilken gren af Lundberg Inc, som dækker hvad. For selve indholdsproduktionen til hjemmesider lever måske lidt i skyggen af arbejdet som fotograf. Derfor har jeg valgt at dele Lundberg Inc op i to afdelinger. Siden her fortsætter som hidtil. Indholdsproduktionen og strategi lægger for fremtiden i regi af FLUKS.agency.

Velkommen til FLUKS.agency

FLUKS.agency er et contentbureau, som jeg har sat i søen sammen med Camille Henningsen. Her producerer vi hjemmesideindhold og content med vægt på visuelle og fængende historier.

Vi har allerede produceret flere stykker indhold og videoer, som viser lidt om, hvilken ekspertise vi har i bureauet. Det kan man se et eksempel på i videoen her, som vi har lavet for Fishing Copenhagen.

Målet med FLUKS.agency er at tilbyde hurtige og veltilrettelagte historier til kunder, som har noget på hjertet. Vores styrke er bl.a., at vi kombinerer vores erfaringer indenfor journalistik og tvproduktion. Det betyder nemlig, at vi ikke blot lægger vægt på, at billeder, lyd og de øvrige tekniske elementer er i orden – historien skal også være skarpt skåret.

Derfor glæder vi os til at komme i dialog med flere kunder, som har gode historier, vi kan hjælpe dem med at formidle.