Jeg arbejder med en række forskellige kunder. Virksomheder er forskellige og har forskellige krav til leverancer. Her kan du se et udvalg af de kunder, som jeg leverer fotografi, video og tekster til. Du finder også en kort beskrivelse af nogle af de produktioner og leverancer, jeg har lavet for de forskellige kunder.

Cases

Da Dalux skulle lancere en ny BIM-funktion i deres app, producerede vi i samarbejde en video, som forklarede om det nye produkt. Se resultatet her.

 

Radiometer producerer udvikler og fremstiller udstyr til hospitaler og læger over hele verden. Jeg bistår med videoproduktion til forskellige typer kommunikation.

Radiometer og Lasse Lundberg

 

Turkish Airlines flymagasin hedder Skylife. Her skriver luftfartsselskabet om destinationer og bringer spændende historier fra de områder, de opererer i. Jeg leverer som regel foto, tekst og video til de historier, jeg producerer for Skylife. Se magasinet her.

Fotograf for Turkish Airlines

 

Jeg har besøgt en teplantage i Sri Lanka for Magasinet Udvikling, som nu har skriftet navn til Magasinet 360grader. Resultatet kan du finde her.

magasinet udvikling

For OEM Automatic Klitsø producerer jeg indhold og leverer video, tekst og foto. Det kan du se eksempler på her.

Erhvervsportrætter for virksomheden OEM Automatic Klitsø

Flere kunder