Brudepar ved strandenJeg er en fotojournalist, som tager byllupsbilleder.

Det betyder, at når jeg fotograferer et bryllup, går jeg til opgaven, som var det en reportage.

Jeg fotograferer med andre ord bryllupper på samme måde som en fotohistorie til et magasin eller en avis.

Det vil sige, at fra brudens forberedelser om formiddagen til nattens sidste dag dans, leder jeg efter de små øjeblikke, de autentiske følelser og det smukke lys.

Sådan er processen

Bryllupper er altid forskellige. Derfor taler jeg altid med parret på forhånd og får en fornemmelse af, hvordan dagen skal forløbe.

En god plan med plads til afvigelser

Skal der skal f.eks. tages portrætter ved kirken eller på en anden location?  Mange har også glæde af at få deres gæster fotograferet parvis, og måske skal der tages gruppebilleder. Alt det planlægger vi på forhånd. Det gør dagen mere overskuelig og er med til at sikre, at programmet ikke skrider.

Efter den indledende snak aftaler en endelig plan for, hvordan dagen skal fotograferes.

Men der opstår altid en idé under vejs og måske skal der tages nogle billeder, som vi ikke har talt om. Sådan er bryllupper oftest. Derfor koster det ikke ekstra, hvis der f.eks. skal tages flere billeder med familien. Eller hvis vi lige skal nå at bruge den gode lokation rundt om hjørnet.

Og skulle vejret skifte, har vi også lagt en plan b.

Få gode tips om planlægningen af jeres bryllupsdag på bloggen.

Vælg mellem to pakker

Jeg tilbyder i udgangspunktet to typer bryllupsfotografering.

Bryllupspakke 1

En halv dags bryllupsfoto:

Jeg er ved kirken i god tid og fotograferer, når gæsterne ankommer, vielsen, lykønskninger, riskast og alle de andre elementer. Bagefter tager vi hen til et sted, vi har aftalt på forhånd, hvor vi i løbet af en times tid laver jeres portrætter. Til sidst tager vi til receptionen, hvor I kan skære kage for og hygge jer med gæsterne. Imens har jeg mulighed for at tage stemningsbilleder af de glade gæster.

I får mellem 80-100 færdigredigerede fotos i denne pakke.

Bryllupspakke 2

En hel dags bryllupsfoto:

Jeg er med jer hele dagen; fra I gør jer klar, til I har danset brudevalsen. Når jeg er med hele dagen er det en unik mulighed for at lave en samlet fortælling om dagen. Ved at komme helt tæt på begivenhederne kan vi for alvor vise de øjeblikke, når følelser og begivenheder smelter sammen. De autentiske øjeblikke er grundstoffet som skal til, når man skal fange det fantasiske billede. Og det giver en hel dags bryllupsfoto masser af mulighed for.

I får 150-200 færdigredigerede fotos i denne pakke.

Priser for bryllupsfoto

Prisen for bryllupspakke 1 er 7.500kr.

Prisen for bryllupspakke 2 er 14.500kr.

Jeg tager et transporttillæg på 500kr. på Sjælland – udenfor Hovedstadsområdet.

Ture til Fyn eller Jylland fakturerer jeg med 1.000kr.

Hvad er inkluderet?

Jeg har lavet en prismodel, som først og fremmest skal være gennemskuelig. Derfor arbejder jeg ikke med tillæg for særlig typer billeder. Jeg er tilrådighed i den aftalte periode og tager de billeder, I har brug for.

I udgangspunktet vælger jeg ud blandt de mange billeder fra bryllupsdagen. Det ender med en pulje af de bedste, som jeg redigerer og sender til jer via et link. I får en mappe med billeder i høj opløsning, som er gode til print. Og I får en mappe med billeder, som er optimeret til nettet. I udgangspunktet vælger jeg også billeder ud, som også vil gøre sig godt i sort/hvid.

Har I andre ønsker til processen, kan vi nemt finde en løsning, som passer til jeres behov.

Bare tag kontakt og lad os tale om, hvad I har brug for.

Se flere bryllupsbilleder i galleriet

Udtalelser fra brudepar

Forberedelser til bryllup - sminke og fuld koncentration

“Det var en fornøjelse at have dig som fotograf til vores bryllup. Udover at det er et super stykke arbejde, du udførte på dagen, så var det også rigtig hyggeligt, at du var der 🙂 Det er nogle rigtig gode billeder, du har taget, og du har virkelig fanget nogle fede og meget følelsesladede øjeblikke, som siger mere end ord. Det er tydeligt, at du fortæller en historie gennem billederne. Helt som vi ønskede det. Så et stort tak herfra! Hvis vi får brug for en fotograf igen, så ved vi i hvert fald hvem vi skal kontakte.”

– Mette og Daniel

Bryllupsportrætter en eftermiddag i sommersolen

“Lasse er en fantastisk fotograf med et godt blik for de gode billeder. Det føltes naturligt, når han gik rundt blandt selskabet, hvor han fangede spontane gode øjeblikke. Det samme gjaldt for portrætbillederne, der fremstår naturlige og ikke opstillede. Dertil havde vi en god dialog med Lasse og den endelige levering levede mere end op til forventningerne og de aftalte rammer.”

– Katrine og Martin

Ris kastes på brudepar for at ønske held og lykke

“Lasse Lundberg er en utrolig behagelig person, der med sin profesionelle tilgang til opgaven, fik os til at slappe af. Resultatet, der afspejlede de følelser en så speciel dag frembringer, overgik vores største forventninger. Lasse fik med sin indlevelse i opgaven frembragt et enormt personligt resultat, som vi ikke havde kunnet opnå uden hans hjælp.

Han fangede alle højdepunkterne i løbet af hele dagen og fik med sin kreativitet og fotokundskaber nogle helt særlige billeder ud af det som afspejler os og vores oplevelser.

Vi er Lasse evigt taknemmelig over at have givet os så værdifuldt et minde. Af hjertet TAK!”

– Sanne og Kasper

________________________________________________________________