Sammen med Jakob Boman er jeg co-founder af et start-up, som hedder Bookanaut. Vores vision med Bookanaut er at gøre træning og sundhed mere tilgængeligt. Det kræver frem for alt, at det er nemt at tage det første skridt mod et sundere liv. For som mange allerede ved, er det første skridt ofte det sværeste.

Vores mål er derfor at gøre det nemmere at finde inspiration om en sund livsstil og i artikler, guides og træningsvideoer præsenterer vi læseren for inspiration til en sund livsstil. Du kan læse et udvalg af artiklerne nedenfor:

Du kan læse mere om artiklerne i denne note. Udover at gøre det lettere for den almindelige danskere at finde god information om sundhed og træning, ønsker vi også at gøre det nemmere at finde behandlere, såsom kiropraktorer og massører.

Læs mere om Jakob på hans profiler: About me, Vimeo, Norton, Ello, Digitaliser, MyC4, Freediver by heart, Folkd, Diigo, Pinboard, Medium, Scoop it, 500 px, Unsplash, Life of Pix, Pol, Google +, AminoWordPress, WixDoYouBuzz,  stackexchange, Strikingly, Live Journal, Cabanova, og forsikring.io